“Wij hebben gebruik gemaakt van de diensten van Ingrid om ons huis te verkopen. Het stond al heel lang te koop en het werd nu toch echt tijd om iets nieuws te proberen. Met haar goede ideeën, verschillende opties en eerlijke mening overtuigde zij ons om haar in te huren. Nadat Ingrid ons huis gestyled & ingericht had en het weer op Funda gezet werd, was er binnen een maand een voorlopige koopovereenkomst ondertekend, welke inmiddels is afgerond. Zeker een aanrader voor mensen die al lange tijd bezig zijn om een huis te verkopen.”

Henno en Esmé van Gemeren

“De Vijverhof in Capelle aan den IJssel is een aanbieder van luxe zelfstandige appartementen waar, indien nodig en gewenst, zorg aan huis geleverd kan worden. Bij de oplevering van een nieuwbouwproject van 129 luxe woningen, moest een groot aantal woningen verhuurd worden. Ingrid heeft bij ons een modelwoning volledig ingericht en heeft ons op die manier geholpen de woningen te verhuren. Er zijn vele kijkers in de modelwoning geweest die zeer enthousiast reageerden.”

Remon Olsman

“Via de makelaar kwamen we in contact met Ingrid met wie wij meteen een persoonlijke klik voelden. Ons huis had al een poos leeg en te koop gestaan, maar na de styling van Ingrid zag het er fris en gezellig uit. Samen met de mooie nieuwe foto's op Funda resulteerde dit in een snelle verkoop. Dank je wel Ingrid voor je hulp. Wij denken dat jij in ieder huis een stukje van je eigen positiviteit achter laat! ”

Ronald en Marie Louise

“Ik probeerde mijn woning te verkopen terwijl ik zelf voor werk in het buitenland zat. Mijn woning stond al lange tijd te koop en er waren nauwelijks bezichtigingen. Op advies van de makelaar schakelde ik Het Dansende Huis Styling in. Ingrid ging alleen op basis van een paar mailtjes over en weer aan de slag en stuurde mij foto's met een verbluffend resultaat: modern, rustig en stijlvol. Ik had bijna spijt van de verkoop. Ook de muren waren gewit en ze was zelfs zo aardig geweest om mijn overtollige meubels bij mijn familie af te leveren. Het uiteindelijke resultaat was nog beter: er waren opeens een paar bezichtigingen per week en onlangs is mijn huis verkocht. Ingrid, super bedankt! ”

Erik

“Nadat Ingrid ons appartement had gestyled, kregen wij vier bezichtigingen en een bod binnen twee weken! Nog eens twee weken later was de verkoop een feit. Ingrid weet precies hoe je een ruimte zo aantrekkelijk mogelijk presenteert en heeft een zeer goed oog voor wat werkt en wat niet, ook in fotografie. Daarnaast werkt ze snel, doortastend en klantgericht. Wij bevelen Ingrid van harte aan! ”

Marrika

“Terwijl mijn woning al 2 jaar te koop stond, kreeg ik door een lekkage waterschade aan de vloer, waardoor die niet meer toonbaar was. Dit was aanleiding om Ingrid in te schakelen en het geheel aan te pakken. Naast een goed advies voor een betaalbare, representatieve vloer heeft ze ook andere tips gegeven. Veel overbodige spullen hebben we verwijderd, er is gewit en ze heeft er een mooi harmonieus geheel van gemaakt met wat kleine aanvullende meubeltjes en heel gedoseerde decoratie. Ik stapte een ander huis binnen! Mijn woning is inmiddels verkocht. ”

Ira

“Mede dankzij jouw adviezen komt ons huis volledig tot zijn recht op Funda en is onze woning snel verkocht. Dank daarvoor! ”

Alex Molenaar

“Wij hebben Ingrid ontmoet bij een interieur design tentoonstelling en zij heeft ons geholpen met het kiezen van verfkleuren. Later hebben wij haar gevraagd om onze keuken een nieuwe style te geven. Eerlijk gezegd waren wij wat terughoudend en durfden wij haar advies niet direct toe te passen. Maar wat een verschil! Sindsdien hebben wij ook onze woonkamer en slaapkamers door Ingrid laten "vernieuwen". Prachtig en deskundig advies voor een eerlijke prijs. Wij zijn zeer tevreden.”

Jim en Sheila Moran

“Ons huis is, nadat wij in contact kwamen met Ingrid, heel snel verkocht. Inmiddels zitten wij in onze nieuwe woning en kijken terug op een geslaagde verkoop. Tijdens de verkoopperiode via Funda de concurrentie goed in de gaten gehouden uiteraard. Zojuist deze concurrentie nog even gecontroleerd. En ja, deze staan nog allemaal te koop. Vastgoedstyling is dus een goede investering geweest, die zich inderdaad terug heeft verdiend. ”

André

“Nadat ons huis ruim een jaar te koop had gestaan en we veel kijkers hadden gehad, maar geen kopers, besloot ik Het Dansende Huis Styling in te schakelen. De makelaar was niet direct in voor vastgoedstyling en ik heb ook nog even overwogen om het zelf te doen maar dat was mij toch iets te veel werk met het risico dat het resultaat het nét niet zou zijn. Toen is Ingrid aan de slag gegaan en zij heeft onze eengezinswoning omgetoverd tot een zeer aansprekende woning. Ook de makelaar was positief over het resultaat. Zes 6 weken na styling is het huis verkocht. Ingrid dankjewel. ”

Sandy Pronk-Mulder

“Binnen 10 dagen mijn huis verkocht. Dit is zeker te danken aan de goede styling en adviezen van Ingrid. Een aanrader voor iedereen die zijn huis goed en snel wil verkopen. ”

Katelijn

“Ons appartement stond al lange tijd te koop en wij waren inmiddels verhuisd. Wij hadden wel kijkers, maar zij vonden de gang te donker, de slaapkamers te klein en de woning in het algemeen te donker. De makelaar kwam met het idee om "Het Dansende Huis Styling" in te schakelen. Ingrid heeft ervoor gezorgd dat het appartement nu verkocht is! De nieuwe eigenaar was met name gecharmeerd van de lichte, ruime woning! Wij zijn Ingrid erg dankbaar voor haar frisse ideeën maar zeker ook voor het meedenken en meeleven gedurende de tijd dat wij in contact waren met elkaar. Normaal gesproken voert een bedrijf een opdracht uit en dan is het klaar, zo niet met "Het Dansende Huis Styling". Gedurende de hele periode nadat wij in zaken zijn gegaan met elkaar heeft er een intensief, menselijk contact bestaan. Ingrid bedankt! Dankzij jou is ons huis nu verkocht! Wij zullen jou zeker aanraden bij onze vrienden!”

Wim en Yvonne van Bruggen

“Met de styling adviezen van Het Dansende Huis Styling wordt een huis omgetoverd tot een huis dat zeer tot de verbeelding spreekt. Met een aantal rigoureuze, maar betaalbare ingrepen wordt de inrichting en "look" van het huis compleet veranderd en verschijnt er plotseling een zeer aantrekkelijk koopobject. Neem daarbij de voortvarendheid, het gevoel voor styling passend bij het huis, de hulpvaardigheid en opgewektheid van Ingrid en je voelt je zeer gesterkt voor de verkoopkansen! Ik kan de aanpak van Ingrid bij iedereen aanbevelen. De kosten, die overigens zeer reëel zijn te noemen, wegen zeker op tegen het resultaat! Doen! ”

Leonie Geenen

“De schilders zijn op dit moment erg hard aan het werken en hebben vandaag de laatste hand gelegd aan de woonkamer. De slaapkamers boven zijn al gedaan. De kleuren zijn echt schitterend en nog mooier dan ik in eerste instantie had verwacht. Nu moet alleen de olijfgroene kleur in de logeerkamer beneden nog worden aangebracht, maar na het zien van het resultaat tot nu toe, weet ik zeker dat ook dat een succes zal worden. Ik wil je dan ook heel hartelijk bedanken voor je kleuradvies. ”

Eunice

“Ik woon al 18 jaar in een heerlijk huis. Met gemengde gevoelens te koop gezet, het werd echt te groot. Via mijn topmakelaar in contact gekomen met Het Dansende Huis Styling. Ingrid is als een tornado door mijn huis gegaan. Kamers opnieuw ingericht en het resultaat was verbluffend. Drie dagen na plaatsing op Funda een kijker en verkocht! Vastgoedstyling is dus echt een dikke aanrader! Ingrid voelt de ruimte en de mensen goed aan. Dat is denk ik haar kracht. Ik kan iedereen Ingrid aanbevelen, ik ben uiterst tevreden.”

Mirjam Beekink

“Mijn huis is na de vastgoedstyling snel verkocht dankzij een nieuwe, frisse look. Het helpt zeker de koper op andere gedachten te brengen. Mijn koper bleek de oude brochure met oude foto´s al lang te hebben, maar het interieur sprak hem niet aan. Pas nadat Ingrid aan de slag is gegaan in mijn huis, zag mijn koper de mogelijkheden en kwam de koop tot stand. Bedankt voor de samenwerking met je bedrijf en succes nog voor in de toekomst! ”

Rob Nouws

“Via onze huidige nieuwe achterburen, die door tussenkomst van Het Dansende Huis Styling heel snel hun huis verkocht hadden, kwamen wij in contact met Ingrid. Van de makelaar vernamen wij dat kijkers zeiden dat er te veel in huis opgeknapt moest worden en dat zij daarom niet bereid waren een 2de afspraak te maken. We besloten Ingrid in te schakelen. Ze gaf ons goed advies en heeft onze woning, die inmiddels leeg stond, compleet ingericht. Korte tijd hierna hadden we 2 bezichtigingen, waarbij de kijkers aangaven zeer enthousiast te zijn. Conclusie, de restyling en zeer goede adviezen van Ingrid hebben er zeker aan bijgedragen dat ons huis verkocht is aan één van de 2 kijkers. Ingrid bedankt voor jouw goede samenwerking en succesvolle formule. ”

Joan Risseeuw

“Wat waren wij er van overtuigd dat ons huis snel verkocht zou worden. Hoe kon het ook anders met de prachtige locatie, mooi appartementengebouw en een ruime maisonnette. En wat hebben wij er ons in vergist! Aan het aantal bezichtigingen lag het niet, wij hebben meer dan 30 bezichtigingen gehad, maar altijd was er wel iets aan te merken op ons huis. Wij schakelden Het Dansende Huis Styling in. In een korte periode is ons huis veranderd in een lichte, ruime omgeving met frisse kleuren. De keuken is grondig aangepakt en is van een ouderwetse, drukke ruimte omgetoverd tot een lichte, strakke keuken. De reacties van de kijkers waren sinds de vastgoedstyling ontzettend positief. De koper van ons huis ging voor een huis dat helemaal af was en naar haar smaak. En dat was ons huis na de vastgoedstyling van Ingrid!”

Natascha

“Beste Ingrid, wij hebben jou als een gedreven en vakkundige vrouw leren kennen. Jouw styling heeft ons huis een heel andere, moderne aanblik gegeven. Bij de bezichtiging na de styling herkenden wij ons huis niet terug. Geweldig! Wat wij ook erg in jou waarderen is je directe communicatie en betrokkenheid, je inzet en vakkundigheid. Wij blijven contact houden. Bedankt! ”

Nolda Klas en Winston Tsie

“Buiten dat Ingrid Bulsing haar sporen al ruimschoots verdiend heeft met het stylen van woningen, heeft zij daarnaast een vloeiende pen waar de prachtigste verkoopteksten voor woningen uitvloeien. Ingrid heeft oog voor detail en een buitengewone kennis van materialen. Met de blik van toekomstige kijkers weet zij een schriftelijke wandeling door de te verkopen woning te beschrijven. Ik ben er dan ook oprecht trots op dat zij voor Honkvast Makelaardij wil werken en hoop van harte dat Ingrid dat nog heel lang wil blijven doen. Haar teksten zijn absoluut onderdeel van ‘mijn’ succes! ”

Honkvast Makelaardij, Heleen Klifman

“Ingrid weet precies hoe zij een woning zo goed mogelijk kan omschrijven. Zij heeft oog voor details en benadert in haar woningteksten de omgeving op een leuke manier die prettig leest voor potentiële kopers. Een echte aanrader!”

Blijdorp Makelaardij, Michel Velickovic

“Hoewel ik zelf de styling voor onder andere kunsttentoonstellingen verzorg, ben ik heel blij dat ik Het Dansende Huis Styling heb ingeschakeld voor de verkoop van onze woning. Het verkoopklaar maken van een woning omvat toch heel wat meer dan alleen het stylen ervan. Ingrid kijkt door de ogen van potentiële kijkers en zorgt ervoor dat een woning voor een zo groot mogelijke doelgroep aantrekkelijk wordt gemaakt. Dankzij haar expertise is onze woning snel en zelfs voor de vraagprijs verkocht. Ik zou iedereen die zijn huis wil verkopen, adviseren met Ingrid in zee te gaan. Het Dansende Huis Styling is een absolute aanrader. ”

Monique Suttorp

“Onze woning is binnen een paar weken verkocht. En nee, we hadden geen nieuwe keuken of een nieuwe badkamer, alles was nog in de oude staat, maar door Ingrid is de woning binnen een paar weken verkocht voor de vraagprijs. De makelaar kwam pas nadat Ingrid van Het Dansende Huis Styling in onze woning aan de slag is geweest. Hij gaf meteen aan dat er aan het interieur niets meer veranderd mocht worden, omdat het precies was zoals het hoort te zijn. Complimenten aan Ingrid! ”

Jolanda Scholten

“Na 30 jaar in onze fraaie vrijstaande woning in Zevenhuizen te hebben gewoond, besloten wij onze woning in de verkoop te zetten en schakelden wij Het Dansende Huis Styling in. De benadering van Het Dansende Huis Styling sprak ons zeer aan, Ingrid hanteert een duidelijke, recht-toe-recht-aan manier van werken. Toen zij klaar was met de restyling, vroegen zelfs wij ons af of we wel weg wilden. De interesse voor onze woning was groot, zowel op Funda als door het aantal serieuze bezichtigingen, wat resulteerde in de verkoop van onze woning. Dank aan Ingrid, haar inzet heeft in grote mate bijgedragen aan het snelle resultaat.”

Liz en Don

“Wij zijn geëmigreerd naar Nieuw Zeeland en hebben Het Dansende Huis Styling ingeschakeld om op afstand onze woning te restylen. Het is Ingrid gelukt om ons niet zo standaard huis zo mooi mogelijk te presenteren. Altijd was Ingrid bereid net even iets meer te doen omdat wij zo ver weg wonen. De communicatie verliep vlekkeloos en prettig. Wij kijken terug op een fijne samenwerking en zijn blij dat ons huis is verkocht.”

Christine en Bart

Blog

Kleur van het jaar 2017: Dorade van Histor

Histor heeft voor 2017 de kleur ’Dorade’ uitgeroepen als kleur van het jaar. Dorade is een kleur die zich als een ware kameleon aanpast aan de omgeving. In combinatie met donkere, neutrale kleuren ervaar je Dorade als een warme violet-grijs. Naast wit en roze voelt Dorade als paars en in combinatie met poederkleuren ontstaat een stijlvol, sereen palet. De kleur Dorade heeft vele kanten: eigentijds, bescheiden, speels, kalm, uniek en elegant. Dorade is als kleur van het jaar terug te vinden in de kleurtrend Puur, maar kan ook met de drie andere kleurtrends worden gecombineerd.

Dorade past perfect binnen de vier kleurtrends die Histor heeft ontwikkeld voor 2017: Tijdloos Elegant, Puur, Kracht en Natuurlijke Ruimte. Deze kleurtrends komen voort uit wereldwijd trendonderzoek dat ieder jaar wordt uitgevoerd door de kleurexperts van PPG. In dit onderzoek wordt onder andere naar maatschappelijke en culturele trends gekeken.

Saskia Huiting, Histor Stylist: “In 2017 zien we een duidelijke focus op puur en echt, zowel in ons leven als in ons interieur. We maken bewuste keuzes en er is veel aandacht voor het hier en nu. Tegelijkertijd worden we beïnvloed door nieuwe technologieën, social media, apps en de sterk veranderende wereld om ons heen. Dit betekent dat we open staan voor verandering en vernieuwing, maar ook wel wat rust kunnen gebruiken.”

Bron: Histor

Open Huizen Dag 1 oktober 2016

Cookie Monsters' Open House rule number 1: "When baking cookies for your open house ... don't eat all the cookies!"

Regelmatig krijg ik de vraag of het zinvol is mee te doen aan de landelijke Open Huizen Dag. Mijn advies is: ja! Wanneer jouw deur open staat voor belangstellenden, zonder dat zij daarvoor een afspraak hoeven in te plannen, vergroot je de kans op verkoop van je woning. Van de woningen die deelnamen aan de Open Huizen Dag in oktober 2015, was twaalf weken later 30% verkocht. Van woningen die niet hadden deel genomen, was 17% verkocht. Er wordt nog wel eens gesuggereerd dat kijkers op Open Huizen Dagen zich met name in de oriënterende fase bevinden, maar ook die kijkers kunnen enthousiast raken over jouw woning en besluiten een bod te doen.

Koekjes en bloemen zijn tools die tijdens een Open Huis een welkome aanvulling zijn, maar het begint natuurlijk met een goede presentatie van jouw woning: op het internet, maar óók in het echt. Een professionele vastgoedstyliste heeft een verkoopondersteunende rol en kan jou helpen jouw woning dusdanig te presenteren dat deze voor een zo groot mogelijke doelgroep geschikt is. Vastgoedstyling is niet duur, maar juist winstgevend: de woning zal na Vastgoedstyling sneller verkopen en tegen een betere prijs!

Juni 2016 Gïk: dé blauwe wijn revolutie

De kleur blauw wordt geassocieerd met water, kalmte en rust. Blauw staat voor wilskracht, idealen, geloof en vertrouwen. Gïk vertegenwoordigt de innovatieve kant van het leven en ontketent met blauwe wijn een ware revolutie onder wijn drinkend Nederland met een kwalitatief goede wijn met een zachte smaak en een geheel eigen karakter. Gïk is voor de lol ontstaan. Om voor een beetje opschudding te zorgen en te zien wat er zou gebeuren. Om iets nieuws te maken. Iets anders. Waarom blauwe wijn? Waarom niet!

Gïk heeft de prachtige, indigoblauwe kleur niet verkregen door toevoeging van kleurstoffen. Gïk wordt geproduceerd middels een pigmentatieproces. Er wordt een basis gemaakt van een mengsel van witte en rode druiven waaraan twee organische pigmenten worden toegevoegd; indigo en anthocyaan, die van de velletjes van de druiven komt. De wijn wordt gemaakt door een mix van kwalitatief hoogwaardige witte en rode druiven uit streken in Spanje: Rioja, Courthézon, Castilië -La Mancha. Het alcoholpercentage is 11,5% en er is geen suiker aan toegevoegd. De smaak is een beetje zuur met een fruitige smaak.

Is Gïk een typisch zomerdrankje dat het met name goed doet op Summer Beachparty’s? Gïk is voor mensen die op zoek zijn naar nieuwe dingen, voor mensen die een bijzondere creatie willen drinken. Gïk drink je overal, tijdens elk seizoen. In de zomer bij een bbq of aan het strand, maar ook in de winter in de skihut om weer warm te worden, de aangename tinteling van deze kwaliteitswijn te kunnen proeven en een gevoel van vrolijkheid te ervaren alleen al door de prachtige, volle blauwe kleur.

Mei 2016 Seepje, 100% natuurlijk wasmiddel

Wassen met Seepje is de natuurlijkste manier om je was fris en schoon te krijgen. Seepje gebruikt namelijk de gedroogde schillen van de Sapindus mukorossi-vrucht om te wassen. Deze schillen bevatten saponine, een soort natuurlijke zeep die reinigt en antibacterieel werkt. Wanneer de schillen in jouw wasmachine in aanraking komen met water, scheiden ze deze natuurlijke vorm van zeep af. Seepje is er in neutraal of met bijgevoegde etherische lavendel- of ochtend-in-het-bos-geur. De schillen worden geleverd met een handig waszakje, waar je de schillen in kunt doen tijdens het wassen. Je kunt de schillen drie keer gebruiken, daarna mogen ze in de tuin of bij het groenafval. Seepje is geschikt voor de witte en bonte was, maar ook voor zijde en wol. Hoe makkelijk is dat, een wasmiddel en wasverzachter in één voor alle was!

Seepje zorgt niet alleen voor natuurbehoud, dankzij Seepje worden in Nepal, waar de schillen vandaan komen, 60 mensen van een leefbaar inkomen voorzien en helpen 15 mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking de Seepjes in Nederland in te pakken.

April 2016 Figr1 Containers

Figr1 Containers is een prachtig, minimalistisch design van het duo Hosun Ching en Shirley van Piere. De houten blokjes van Jatoba hout met daarin reageerbuisjes, kun je eenvoudig aan de muur bevestigen. Door in de reageerbuisjes takken of bloemen zoals blauwe druifjes, ranonkels, lelietjes van dalen etc. te plaatsen, creëer je telkens een nieuw, natuurlijk landschap aan jouw muur. Figr1 maakt van elke muur in je huis een eyecatcher en is multifunctioneel. In de badkamer kan Figr1 dienst doen als tandenborstelhouder, in je studeer- of werkkamer als pennen-, punaise,- of papercliphouder en in de keuken als kruidenhouder. Kortom, een echte musthave!

Maart 2016 Space Oddities, David Bowie

Op 10 januari 2016 stierf zanger/songwriter David Bowie (1947-2016). Ruim een maand na zijn overlijden is David Bowie postuum onderscheiden met een Brit Icon Award. Bowie was iconisch met alterego's als Ziggy Stardust en The White Duke. Het eerste grote succes nummer van David Bowie in Engeland was het met de eerste maanlanding samenvallende Space Oddity uit 1969. Toe aan some Changes in jouw interieur? Add some seventies Space Oddities!

Februari 2016 Comeback van de platenspeler

De platenspeler, ook wel pick-up genoemd, is weer terug van weggeweest. Met de komst van de compact disc (CD), werd de langspeelplaat (LP) verdrongen. Veel liefhebbers hebben echter hun platenspeler nooit weggedaan, met name vanwege het natuurlijke geluid van de platenspeler.
De muziekindustrie speelt hier sinds een paar jaar op in door ook van nieuwe artiesten de muziek in beperkte oplage uit te brengen op vinyl. De platenspelers die momenteel worden uitgebracht, zijn er in de meest uiteenlopende uitvoeringen. Voor elk interieur is een bijpassende platenspeler te vinden. Dus haal je oude lp’s van zolder of ga ernaar op zoek in een tweedehands zaak en “Play that funky music!”

Januari 2016 Kleur van het jaar 2016

Pantone heeft dit jaar maar liefst 2 kleuren uitgeroepen tot kleur van het jaar: Rose Quartz (lichtroze) en Serenity (pastelblauw). Rose Quartz verwijst naar medeleven en zelfbeheersing. Serenity roept gevoelens van verademing en relaxatie op in deze toch wel turbulente tijden. Met zilver en goud krijgen deze kleuren een extra dimensie (Bron: Pantone). En dat komt goed uit, want Akzo Nobel, het moederbedrijf van Flexa, heeft, na koper oranje in 2015, de warme kleur okergoud uitgeroepen tot kleur van het jaar 2016. De kleur van het jaar is geïnspireerd door een groter idee in 2016: ‘Looking both ways’. Met aan de ene kant tradities en de andere kant moderne innovatie. De kleuren zijn terug te vinden in mode, beauty en in het interieur (Bron: Flexa Colourfutures).

Aangesloten bij