“Wij hebben gebruik gemaakt van de diensten van Ingrid om ons huis te verkopen. Het stond al heel lang te koop en het werd nu toch echt tijd om iets nieuws te proberen. Met haar goede ideeën, verschillende opties en eerlijke mening overtuigde zij ons om haar in te huren. Nadat Ingrid ons huis gestyled & ingericht had en het weer op Funda gezet werd, was er binnen een maand een voorlopige koopovereenkomst ondertekend, welke inmiddels is afgerond. Zeker een aanrader voor mensen die al lange tijd bezig zijn om een huis te verkopen.”

Henno en Esmé van Gemeren

“De Vijverhof in Capelle aan den IJssel is een aanbieder van luxe zelfstandige appartementen waar, indien nodig en gewenst, zorg aan huis geleverd kan worden. Bij de oplevering van een nieuwbouwproject van 129 luxe woningen, moest een groot aantal woningen verhuurd worden. Ingrid heeft bij ons een modelwoning volledig ingericht en heeft ons op die manier geholpen de woningen te verhuren. Er zijn vele kijkers in de modelwoning geweest die zeer enthousiast reageerden.”

Remon Olsman

“Via de makelaar kwamen we in contact met Ingrid met wie wij meteen een persoonlijke klik voelden. Ons huis had al een poos leeg en te koop gestaan, maar na de styling van Ingrid zag het er fris en gezellig uit. Samen met de mooie nieuwe foto's op Funda resulteerde dit in een snelle verkoop. Dank je wel Ingrid voor je hulp. Wij denken dat jij in ieder huis een stukje van je eigen positiviteit achter laat! ”

Ronald en Marie Louise

“Ik probeerde mijn woning te verkopen terwijl ik zelf voor werk in het buitenland zat. Mijn woning stond al lange tijd te koop en er waren nauwelijks bezichtigingen. Op advies van de makelaar schakelde ik Het Dansende Huis Styling in. Ingrid ging alleen op basis van een paar mailtjes over en weer aan de slag en stuurde mij foto's met een verbluffend resultaat: modern, rustig en stijlvol. Ik had bijna spijt van de verkoop. Ook de muren waren gewit en ze was zelfs zo aardig geweest om mijn overtollige meubels bij mijn familie af te leveren. Het uiteindelijke resultaat was nog beter: er waren opeens een paar bezichtigingen per week en onlangs is mijn huis verkocht. Ingrid, super bedankt! ”

Erik

“Nadat Ingrid ons appartement had gestyled, kregen wij vier bezichtigingen en een bod binnen twee weken! Nog eens twee weken later was de verkoop een feit. Ingrid weet precies hoe je een ruimte zo aantrekkelijk mogelijk presenteert en heeft een zeer goed oog voor wat werkt en wat niet, ook in fotografie. Daarnaast werkt ze snel, doortastend en klantgericht. Wij bevelen Ingrid van harte aan! ”

Marrika

“Terwijl mijn woning al 2 jaar te koop stond, kreeg ik door een lekkage waterschade aan de vloer, waardoor die niet meer toonbaar was. Dit was aanleiding om Ingrid in te schakelen en het geheel aan te pakken. Naast een goed advies voor een betaalbare, representatieve vloer heeft ze ook andere tips gegeven. Veel overbodige spullen hebben we verwijderd, er is gewit en ze heeft er een mooi harmonieus geheel van gemaakt met wat kleine aanvullende meubeltjes en heel gedoseerde decoratie. Ik stapte een ander huis binnen! Mijn woning is inmiddels verkocht. ”

Ira

“Mede dankzij jouw adviezen komt ons huis volledig tot zijn recht op Funda en is onze woning snel verkocht. Dank daarvoor! ”

Alex Molenaar

“Wij hebben Ingrid ontmoet bij een interieur design tentoonstelling en zij heeft ons geholpen met het kiezen van verfkleuren. Later hebben wij haar gevraagd om onze keuken een nieuwe style te geven. Eerlijk gezegd waren wij wat terughoudend en durfden wij haar advies niet direct toe te passen. Maar wat een verschil! Sindsdien hebben wij ook onze woonkamer en slaapkamers door Ingrid laten "vernieuwen". Prachtig en deskundig advies voor een eerlijke prijs. Wij zijn zeer tevreden.”

Jim en Sheila Moran

“Ons huis is, nadat wij in contact kwamen met Ingrid, heel snel verkocht. Inmiddels zitten wij in onze nieuwe woning en kijken terug op een geslaagde verkoop. Tijdens de verkoopperiode via Funda de concurrentie goed in de gaten gehouden uiteraard. Zojuist deze concurrentie nog even gecontroleerd. En ja, deze staan nog allemaal te koop. Vastgoedstyling is dus een goede investering geweest, die zich inderdaad terug heeft verdiend. ”

André

“Nadat ons huis ruim een jaar te koop had gestaan en we veel kijkers hadden gehad, maar geen kopers, besloot ik Het Dansende Huis Styling in te schakelen. De makelaar was niet direct in voor vastgoedstyling en ik heb ook nog even overwogen om het zelf te doen maar dat was mij toch iets te veel werk met het risico dat het resultaat het nét niet zou zijn. Toen is Ingrid aan de slag gegaan en zij heeft onze eengezinswoning omgetoverd tot een zeer aansprekende woning. Ook de makelaar was positief over het resultaat. Zes 6 weken na styling is het huis verkocht. Ingrid dankjewel. ”

Sandy Pronk-Mulder

“Binnen 10 dagen mijn huis verkocht. Dit is zeker te danken aan de goede styling en adviezen van Ingrid. Een aanrader voor iedereen die zijn huis goed en snel wil verkopen. ”

Katelijn

“Ons appartement stond al lange tijd te koop en wij waren inmiddels verhuisd. Wij hadden wel kijkers, maar zij vonden de gang te donker, de slaapkamers te klein en de woning in het algemeen te donker. De makelaar kwam met het idee om "Het Dansende Huis Styling" in te schakelen. Ingrid heeft ervoor gezorgd dat het appartement nu verkocht is! De nieuwe eigenaar was met name gecharmeerd van de lichte, ruime woning! Wij zijn Ingrid erg dankbaar voor haar frisse ideeën maar zeker ook voor het meedenken en meeleven gedurende de tijd dat wij in contact waren met elkaar. Normaal gesproken voert een bedrijf een opdracht uit en dan is het klaar, zo niet met "Het Dansende Huis Styling". Gedurende de hele periode nadat wij in zaken zijn gegaan met elkaar heeft er een intensief, menselijk contact bestaan. Ingrid bedankt! Dankzij jou is ons huis nu verkocht! Wij zullen jou zeker aanraden bij onze vrienden!”

Wim en Yvonne van Bruggen

“Met de styling adviezen van Het Dansende Huis Styling wordt een huis omgetoverd tot een huis dat zeer tot de verbeelding spreekt. Met een aantal rigoureuze, maar betaalbare ingrepen wordt de inrichting en "look" van het huis compleet veranderd en verschijnt er plotseling een zeer aantrekkelijk koopobject. Neem daarbij de voortvarendheid, het gevoel voor styling passend bij het huis, de hulpvaardigheid en opgewektheid van Ingrid en je voelt je zeer gesterkt voor de verkoopkansen! Ik kan de aanpak van Ingrid bij iedereen aanbevelen. De kosten, die overigens zeer reëel zijn te noemen, wegen zeker op tegen het resultaat! Doen! ”

Leonie Geenen

“De schilders zijn op dit moment erg hard aan het werken en hebben vandaag de laatste hand gelegd aan de woonkamer. De slaapkamers boven zijn al gedaan. De kleuren zijn echt schitterend en nog mooier dan ik in eerste instantie had verwacht. Nu moet alleen de olijfgroene kleur in de logeerkamer beneden nog worden aangebracht, maar na het zien van het resultaat tot nu toe, weet ik zeker dat ook dat een succes zal worden. Ik wil je dan ook heel hartelijk bedanken voor je kleuradvies. ”

Eunice

“Ik woon al 18 jaar in een heerlijk huis. Met gemengde gevoelens te koop gezet, het werd echt te groot. Via mijn topmakelaar in contact gekomen met Het Dansende Huis Styling. Ingrid is als een tornado door mijn huis gegaan. Kamers opnieuw ingericht en het resultaat was verbluffend. Drie dagen na plaatsing op Funda een kijker en verkocht! Vastgoedstyling is dus echt een dikke aanrader! Ingrid voelt de ruimte en de mensen goed aan. Dat is denk ik haar kracht. Ik kan iedereen Ingrid aanbevelen, ik ben uiterst tevreden.”

Mirjam Beekink

“Mijn huis is na de vastgoedstyling snel verkocht dankzij een nieuwe, frisse look. Het helpt zeker de koper op andere gedachten te brengen. Mijn koper bleek de oude brochure met oude foto´s al lang te hebben, maar het interieur sprak hem niet aan. Pas nadat Ingrid aan de slag is gegaan in mijn huis, zag mijn koper de mogelijkheden en kwam de koop tot stand. Bedankt voor de samenwerking met je bedrijf en succes nog voor in de toekomst! ”

Rob Nouws

“Via onze huidige nieuwe achterburen, die door tussenkomst van Het Dansende Huis Styling heel snel hun huis verkocht hadden, kwamen wij in contact met Ingrid. Van de makelaar vernamen wij dat kijkers zeiden dat er te veel in huis opgeknapt moest worden en dat zij daarom niet bereid waren een 2de afspraak te maken. We besloten Ingrid in te schakelen. Ze gaf ons goed advies en heeft onze woning, die inmiddels leeg stond, compleet ingericht. Korte tijd hierna hadden we 2 bezichtigingen, waarbij de kijkers aangaven zeer enthousiast te zijn. Conclusie, de restyling en zeer goede adviezen van Ingrid hebben er zeker aan bijgedragen dat ons huis verkocht is aan één van de 2 kijkers. Ingrid bedankt voor jouw goede samenwerking en succesvolle formule. ”

Joan Risseeuw

“Wat waren wij er van overtuigd dat ons huis snel verkocht zou worden. Hoe kon het ook anders met de prachtige locatie, mooi appartementengebouw en een ruime maisonnette. En wat hebben wij er ons in vergist! Aan het aantal bezichtigingen lag het niet, wij hebben meer dan 30 bezichtigingen gehad, maar altijd was er wel iets aan te merken op ons huis. Wij schakelden Het Dansende Huis Styling in. In een korte periode is ons huis veranderd in een lichte, ruime omgeving met frisse kleuren. De keuken is grondig aangepakt en is van een ouderwetse, drukke ruimte omgetoverd tot een lichte, strakke keuken. De reacties van de kijkers waren sinds de vastgoedstyling ontzettend positief. De koper van ons huis ging voor een huis dat helemaal af was en naar haar smaak. En dat was ons huis na de vastgoedstyling van Ingrid!”

Natascha

“Beste Ingrid, wij hebben jou als een gedreven en vakkundige vrouw leren kennen. Jouw styling heeft ons huis een heel andere, moderne aanblik gegeven. Bij de bezichtiging na de styling herkenden wij ons huis niet terug. Geweldig! Wat wij ook erg in jou waarderen is je directe communicatie en betrokkenheid, je inzet en vakkundigheid. Wij blijven contact houden. Bedankt! ”

Nolda Klas en Winston Tsie

“Buiten dat Ingrid Bulsing haar sporen al ruimschoots verdiend heeft met het stylen van woningen, heeft zij daarnaast een vloeiende pen waar de prachtigste verkoopteksten voor woningen uitvloeien. Ingrid heeft oog voor detail en een buitengewone kennis van materialen. Met de blik van toekomstige kijkers weet zij een schriftelijke wandeling door de te verkopen woning te beschrijven. Ik ben er dan ook oprecht trots op dat zij voor Honkvast Makelaardij wil werken en hoop van harte dat Ingrid dat nog heel lang wil blijven doen. Haar teksten zijn absoluut onderdeel van ‘mijn’ succes! ”

Honkvast Makelaardij, Heleen Klifman

“Ingrid weet precies hoe zij een woning zo goed mogelijk kan omschrijven. Zij heeft oog voor details en benadert in haar woningteksten de omgeving op een leuke manier die prettig leest voor potentiële kopers. Een echte aanrader!”

Blijdorp Makelaardij, Michel Velickovic

“Hoewel ik zelf de styling voor onder andere kunsttentoonstellingen verzorg, ben ik heel blij dat ik Het Dansende Huis Styling heb ingeschakeld voor de verkoop van onze woning. Het verkoopklaar maken van een woning omvat toch heel wat meer dan alleen het stylen ervan. Ingrid kijkt door de ogen van potentiële kijkers en zorgt ervoor dat een woning voor een zo groot mogelijke doelgroep aantrekkelijk wordt gemaakt. Dankzij haar expertise is onze woning snel en zelfs voor de vraagprijs verkocht. Ik zou iedereen die zijn huis wil verkopen, adviseren met Ingrid in zee te gaan. Het Dansende Huis Styling is een absolute aanrader. ”

Monique Suttorp

“Onze woning is binnen een paar weken verkocht. En nee, we hadden geen nieuwe keuken of een nieuwe badkamer, alles was nog in de oude staat, maar door Ingrid is de woning binnen een paar weken verkocht voor de vraagprijs. De makelaar kwam pas nadat Ingrid van Het Dansende Huis Styling in onze woning aan de slag is geweest. Hij gaf meteen aan dat er aan het interieur niets meer veranderd mocht worden, omdat het precies was zoals het hoort te zijn. Complimenten aan Ingrid! ”

Jolanda Scholten

“Na 30 jaar in onze fraaie vrijstaande woning in Zevenhuizen te hebben gewoond, besloten wij onze woning in de verkoop te zetten en schakelden wij Het Dansende Huis Styling in. De benadering van Het Dansende Huis Styling sprak ons zeer aan, Ingrid hanteert een duidelijke, recht-toe-recht-aan manier van werken. Toen zij klaar was met de restyling, vroegen zelfs wij ons af of we wel weg wilden. De interesse voor onze woning was groot, zowel op Funda als door het aantal serieuze bezichtigingen, wat resulteerde in de verkoop van onze woning. Dank aan Ingrid, haar inzet heeft in grote mate bijgedragen aan het snelle resultaat.”

Liz en Don

“Wij zijn geëmigreerd naar Nieuw Zeeland en hebben Het Dansende Huis Styling ingeschakeld om op afstand onze woning te restylen. Het is Ingrid gelukt om ons niet zo standaard huis zo mooi mogelijk te presenteren. Altijd was Ingrid bereid net even iets meer te doen omdat wij zo ver weg wonen. De communicatie verliep vlekkeloos en prettig. Wij kijken terug op een fijne samenwerking en zijn blij dat ons huis is verkocht.”

Christine en Bart

Diensten

VASTGOEDSTYLING

Ik coach u met raad en daad in de spannende tijd rondom het verkopen van uw woning.

Lees meer

MEUBELVERHUUR

Door een leegstaande woning tijdelijk te meubileren, vergroot u uw verkoopkans aanzienlijk.

Lees meer

WONINGPRESENTATIE

Met de juiste woningpresentatie heeft u een groter bereik op Funda.

Lees meer

Vakantiewoning styling

Verhuur uw vakantiewoning of chalet sneller en vaker!

Lees meer

KLEURADVIES

Door kleur toe te passen in het interieur, kunt u laten zien wie u bent.

Lees meer

TEKSTEN SCHRIJVEN

Met een pakkende tekst breng ik uw boodschap overtuigend over op uw doelgroep.

Lees meer

VASTGOEDSTYLING

U wilt toch ook dat uw huis sneller verkoopt en tegen een betere prijs dan andere woningen in uw straat? Verkopen is onderscheiden. Het is daarom van groot belang uw woning te onderscheiden van de overige te koop staande woningen. Met vastgoedstyling bereikt u dat doel.

Als verkoper bent u ’emotioneel’ betrokken bij de inrichting van uw (t)huis. Het merendeel van de potentiële kopers kan niet door de inrichting van de huidige bewoners van een koopwoning heen kijken en haakt daardoor af. Door vastgoedstyling toe te passen, wordt uw huis in balans gebracht qua kleur, ruimte én beleving.

Het verkopen van een woning vraagt om een specifieke aanpak die veel verder gaat dan een bloemetje op tafel. Het is mijn taak als vastgoedstyliste uw woning voor een zo breed mogelijk publiek aantrekkelijk te maken om uw kansen op de woningmarkt te vergroten. De positieve punten van uw woning worden benadrukt en uw woning wordt optimaal gepresenteerd. Ik coach u met raad en daad in de spannende tijd rondom het verkopen van uw woning. Door mijn jarenlange ervaring en samenwerking met makelaars weet ik precies wat nodig is om de verkoop van uw woning te stimuleren.

Ik bied verschillende pakketten Vastgoedstyling aan. Online zelfs al voor € 95,--. Handig wanneer u wat verder weg woont en toch graag gebruik wil maken van mijn deskundigheid. Bij het item Tarieven in het menu leest u precies wat u kunt verwachten en voor welke prijs. Ik adviseer u graag welke keuze het beste bij uw woning past. Wanneer u het contactformulier invult, neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

MEUBELVERHUUR

Leegstaande woningen zijn moeilijker verkoopbaar doordat potentiële kopers de ruimte niet goed kunnen inschatten. Een leegstaande woning doet kaal en kil aan. Sfeerelementen ontbreken en eventuele (kleine) gebreken vallen des te meer op.

Kopen = emotie. Wanneer potentiële kopers een woning binnen stappen, willen ze daar een gevoel bij krijgen. Van belang is de ziel in een leegstaande woning terug te brengen. Met een sfeervolle inrichting bereik je dat. Het Dansende Huis Styling richt daarom ook leegstaande woningen in, compleet met accessoires. Zó krijgt uw te koop staande woning weer de aandacht die nu eenmaal nodig is om tot verkoop te komen.

U kunt meubels huren voor 3 maanden, 6 maanden of 12 maanden, al vanaf € 1795,-- inclusief B.T.W., transport en verzekering. Wanneer u het contactformulier invult, neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

WONINGPRESENTATIE

Goed begonnen is half gewonnen. Door vastgoedstyling toe te passen, waarbij elke ruimte in uw woning wordt aangepakt om te komen tot een optimale presentatie, heeft u al een voorsprong op andere verkopers. Echter, er zijn tal van factoren die een grote rol bij het optimaal presenteren van uw woning.

Eind 2015 heeft Funda een grote verandering ondergaan, waarbij met name de eerste 6 foto's van belang zijn geworden en echte eyecatchers moeten zijn. De fotografen waarmee Het Dansende Huis Styling samenwerkt, zorgen ervoor dat uw woning letterlijk in een gunstig daglicht wordt gezet door middel van een compleet en betaalbaar pakket: foto's, plattegronden en een videopresentatie. Het Dansende Huis Styling schrijft ook woningteksten. Geen standaard opsomming van de ruimtes in uw woning, maar een tekst die potentiële kopers als het ware al laat kennis maken mét uw woning. Kortom, Het Dansende Huis Styling zorgt voor een optimale woningpresentatie, zodat uw woning zo goed mogelijk wordt gerankt op Funda en potentiële kopers uw woning snel weten te vinden en erdoor verrast zullen zijn.

Per 1 januari 2015 is het verplicht een energielabel aan te leveren bij de overdracht van uw woning. Het Dansende Huis Styling kan u informeren over het aanvragen van het energielabel of deze aanvraag voor u verzorgen.

Vakantiewoning styling

Bent u eigenaar van een vakantiewoning of chalet en is het resultaat van de verhuur ervan niet zoals u hoopte? Het Dansende Huis Styling maakt uw vakantiewoning weer rendabel door een hands-on styling en de juiste, op uw doelgroep afgestemde, presentatie op het internet. Uw huurders zullen graag terugkomen en uw vakantiewoning van harte aanbevelen bij anderen. Wanneer u het contactformulier invult, neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

KLEURADVIES

Kleur is beleving. Door kleur toe te passen in het interieur, kunt u laten zien wie u bent. Bent u van plan een ruimte in uw huis opnieuw te gaan verven, maar heeft u geen idee welke kleuren mooi matchen, welke kleuren juist een spannend contrast vormen of welke kleuren passen bij uw interieur?

Regelmatig geef ik kleuradvies namens Histor of Flexa bij Karwei, Gamma of Formido. Ook ben ik subdealer van Pure & Original. Graag kom ik bij u thuis langs om u persoonlijk van kleuradvies te voorzien. Ter plaatse bekijken wij de ruimte(s) en bespreken de mogelijkheden met behulp van een kleurenwaaier of handgeschilderde stalen van Pure & Original. U ontvangt van mij de geadviseerde kleurstalen van Histor of Flexa met kleurcode, zodat u hiermee de verf kunt aanschaffen bij een winkel/bouwmarkt naar keuze. De verf van Pure & Original kunt u rechtstreeks bij mij bestellen en lever ik bij u thuis af.

Voor de prijs hoeft u het niet te laten. Binnen een straal van 20 km vanaf Rotterdam geef ik bij u thuis kleuradvies voor € 65,-- (ca. 45 min). Wanneer u het contactformulier invult, neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

TEKSTEN SCHRIJVEN

Wilt u uw product of dienstverlening overtuigend overbrengen op uw doelgroep? Ik schrijf pakkende teksten ten behoeve van websites, nieuwsbrieven, flyers etc. en zorg ervoor dat uw product of dienst op de juiste wijze wordt omschreven, rekening houdend met uw bedrijfsfilosofie.

Na een vrijblijvende en kosteloze intake waarin u uw wensen kenbaar maakt, zal ik u een vaste prijs offreren. Op die manier weet u direct waar u aan toe bent, zonder verrassingen achteraf. Wanneer u het contactformulier invult, neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

Aangesloten bij